Nytt styre er på plass

Nytt styre er på plass, og planene er lagt for og virkelig få fart på skoleåret 18/19. På de to ukene som har gått har mye spennende skjedd og vi har allerede 3 samarbeidspartnere på plass, noen gamle kjente, mens andre nye og spennende tilskudd. En presentasjon av dem kommer i nær fremtid.

Vi ser frem til et spennende år med masse planer både faglig og sosialt. Blant dem er: Mekatronikkdag, ulike bedrifts foredrag/ besøk og felles tur til Offshore Northern Sea Conference. Vi ønsker også å gi mekatronikk studenter et bredere innblikk i teknologien som finnes og utvikles på Mechatronics Innovation Lab (MIL), noe vi allerede er i god gang med etter et inspirerende foredrag av MIL. Iløpet av det kommende året vil vi forsterke kulturen rundt makerspace, som er et unikt tilbud fra universitets side til å utvikle egne produkter og løsninger.

Vi ønsker alle Mekatronikere en god helg, og lykke til i eksamensperioden.

Fra venstre nede: Kjetil Godtfredsen (Styremedlem), Fredrik Bringager (Leder), Eilef Lundevold (Bedrift ansvarlig), Kenneth Solvang (Arrangement ansvarlig), Kathrine Holteberg (HR ansvarlig), Bence Erdelyi (Økonomi og IT ansvarlig)

Fra venstre oppe: Tarjei Vivelid (Markedsføring ansvarlig), Mads Winther Kristiansen (Nestleder), Kennet Karlsen (Styremedlem)