Skip to content

Studietur til München med AUDI fabrikkbesøk

19.-23. februar arrangerer Mekaunikum studietur til München!

Turens hovedelement fra vår side er et fabrikkbesøk til Audi-fabrikken i Ingolstadt. Her har vi sikret oss et skreddersydd program for mekatronikk-studenter som blant annet vil inkludere presentasjon av karrieremuligheter innad i Audi, samt en presentasjon fra en av deres avdelinger som nært kan relateres til vårt studiefelt.

Foruten fabrikkbesøket, som vil finne sted fredag 20. februar, så legger vi opp til et valgfritt arrangement på lørdagen med fokus på det sosiale og å oppleve byen München. Mer informasjon om dette kommer senere og vi tar gjerne imot innspill på ting som bør oppleves her.

I tillegg til å skilte med en nær plassering til Audi-fabrikken kan München by på et rikt kulturliv, bra uteliv og sterke tradisjoner som en øl-by. Det er blant annet grunnleggeren av oktoberfesten, som bærer røtter tilbake til 1810 i München.

Program hos Audi

  • Omvisning på fabrikken
  • Omvisning på museum
  • Presentasjon av karrieremuligheter hos Audi
  • Presentasjon fra en avdeling nært relatert til mekatronikk-studiet.

Turen inkluderer

  • Fly
  • Overnatting
  • Frokost
  • Transport til og fra Audi og flyplassen i München

Reise
Avreise: 19/02/15 – kl: 14.05 – Fra: Kjevik flyplass
Ankomst kl: 22.00 München International

Hjemreise
Avreise: 23/02/15 – kl: 17.30 – München International
Ankomst: kl: 22.00 Kjevik flyplass

Plasser: 30

Påmelding:
UTSOLGT

Spørsmål kan sendes til leder Andreas K. Fjetland per e-post

Facebook-event

Audi-TV-poster-2