Skip to content

Om Mekaunikum

Velkommen til 

Linjeforeningen for mekatronikk-studenter  

ved Universitetet i Agder, Campus Grimstad.

Mekaunikum ble startet i mai 2009. Vi jobber for å skape trivsel for studentene ved skolen, ved å arrangere aktiviteter og arrangementer. Vi ønsker å være et bindeledd mellom studenter og næringslivet, så derfor jobber vi også med å få til bedrifts-presentasjoner, bedriftsbesøk og andre relevante aktiviteter som stimulerer til studenters tidlige involvering i næringslivet. Det er et ønske for studenter på UiA at vi alltid skal ha kunnskapen om teknologibransjen så vi håper vi i mekaunikum kan komme med relevante og interrresante presentasjoner og besøk for dere.

Vi håper denne siden er en god ressurs for deg som student. På den nye nettsiden vår finner du relevante arrangementer og studentressurser som hjelper deg i studentlivet.

Et annet fokusområde vi har er å forsøke å få flere praktiske oppgaver knyttet til studiet, slik at man kan lære gjennom flere kanaler. Vi ønsker å stimulere til et bedre samarbeid mellom Mekatronikkstudenter og Signature Makerspace, som er en unik mulighet for å få satt kunnskap sammen til et produkt gjennom prosjektarbeid på fritiden, enten alene eller med andre medstudenter.

Her finnes mange muligheter for fremtiden!

Er du student og vil engasjere deg i Mekaunikum?

Les om verv og roller her!

 – Hilsen Styret