Skip to content

Bedrift

Er dere på utkikk etter fersk kompetanse?

Enten om du søker å presentere din bedrift, eller om du søker å løse problemer
med ny kompetanse rett fra skolen, så har du kommet til riktig sted!

Linjeforeningen for Mekatronikk

Bedriftspresentasjoner

Vi i Mekaunikum ønsker at studentene skal få et innblikk i hva arbeidslivet har å by på, og derfor forsøker vi å gå ut mot relevante bedrifter for å inngå en dialog som kan føre til en bedriftspresentasjon eller besøk.

I tillegg håper vi at det vil være en god anledning for deres bedrift til å markedsføre seg ovenfor Mekatronikkstudentene på UiA. Ved en presentasjon kan vi sørge all praktisk organisering, inkludert reservering av rom og teknisk utstyr. For å sikre en størst mulig oppslutning om deres arrangement
vil vi markedsføre presentasjonen gjennom alle skolens kanaler. Når det gjelder selve
presentasjonen av bedriften kan vi også invitere andre linjer dersom dette er ønskelig.

Kontakt bedriftsansvarlig for gjøre avtaler!

Idékokurranse / hackaton

Vi har tidligere hatt idekonkurranser og hackaton med mekatronikk studenter på UiA i samarbeid med bedrifter som ønsker å løse utfordringer på kreative nye måter – “for glory, money or fame!”. Bruk engasjerte studenter til å gi deres bedrift et løft!

Det er bare å være kreativ når dere skal søke å løse problemer, eller lete etter potensielle kandidater å ansatte som må ha et bestemt sett med egenskaper. Ved å inngå et samarbeid med oss, kan vi formidle kunnskap på deres vegne og nå ut til elevene på en annen måte. Vi bruker nettsiden, en lukket Facebook gruppe, og snakker med studenter i de forskjellige mekatronikk klassene.

Ta kontakt så kan vi snakke mer om hvordan vi kan gjennomføre aktiviteter best mulig!