Skip to content

Generalforsamling 2015

Vi ønsker alle som går Mekatronikk ved UiA velkommen til Uglandstua 17. mars kl. 16.00. Nytt styre skal velges, og vi trenger din stemme! Det blir servert pizza 🙂

Vervene:

Leder: 
Har oversikt over arbeidsoppgaver, ansvar for møteinnkallelser og oppfølging. Lederen har også kontakt med arbeidslivet og skolen.

Nestleder:
Et verv uten faste oppgaver. En nestleder har ansvar for å støtte opp der det trengs, og er stedfortreder for leder når det er behov.

Økonomiansvarlig:
Som økonomiansvarlig har du ansvar for distribusjon av Mekaunikum sine penger. Du må lage regnskap og budsjett, samt søke om diverse midler som blir gitt ut av STA.

Bedriftsansvarlig: 
Bindeledd mellom Mekaunikum og bedrifter. Ansvarlig for å arrangere bedriftspresentasjoner og besøk.

Arrangementsansvarlig:
Har ansvar for å arrangere sosiale sammenkomster etter studentenes ønske og interesse. Typiske arrangementer er vorspiel i kjelleren, avsluttningsfester, grillfest i fadderuken, julebord og vinkvelder/aktivekvelder.

Webansvarlig/PR-ansvarlig:
Har ansvar for å få ut informasjon om arrangement og ting som skal skje via Facebook, nettsiden og plakater/flyers.

Det er åpent for utvidelse av styret, med eventuelle styremedlemmer/potetstillinger.

Forhåndspåmelding:

Ønsker du å vise din interesse for en plass i styret kan du forhåndsregistrere ønskene dine for verv her. Det er selvfølgelig også mulig og først stille under generalforsamlingen, du stiller da selvfølgelig også på lik linje med alle.

Fyll ut skjemaet for å vise din interesse. (skjema fjernet).