Skip to content

Første samarbeidspartner ut er Andersen Mekaniske Verksted!

Vi starter uka med en skikkelig glad nyhet. Første samarbeidspartner ut er Andersen Mekaniske Verksted (AMV), og samarbeidet ble innledet med en flott artikkel i Avisen Agder. AMV holder til i Flekkefjord og er for en del kanskje ukjent, det kommer de ikke til å være fremover! AMV bygger i hovedsak bore og anleggs utstyr for tunnel og gruve drift. For noen år tilbake omsatte bedriften for rundt 300 millioner. Da var 30% av driften offshore relatert produkter. I dag har bedriften over doblet omsetningen (700 millioner), derimot består kun 1% av driften av offshore relaterte produkter. Dette er ekstremt unikt, og en endring få andre bedrifter har klart på lik måte.

Vi er super glade for å ha AMV med som samarbeidspartner, og ser fram til et godt samarbeid med mange gode Bachelor/ Master oppgaver samt gode bedriftsbesøk og presentasjoner.

Vi ønsker alle Mekatronikere en strålende uke

Credit: http://avisenagder.no