Skip to content

Da er Oktober programmet klart!

Da er et fullstappet Oktober program klart! 

Allerede i morgen er første bedrifts-presentasjon med Bane Nor. Håper på å se mange fjes i C2 040 kl. 16.30 i morgen. Det blir servert pizza, samt drikkebonger og snacks på bluebox etter presentasjonen.

Under ligger et program for hele Oktober. På alle bedrifts-presentasjoner har vi et relativt åpent antall plasser, men lurt å trykke skal på arrangementene slik at vi ca. vet hvor mye proviant som trengs. Dette er viktig, kjedelig å bestille inn for lite pizza.

På raftingtur og halloweenfest er det et begrenset antall plasser. Her lønner det seg å være tidlig ute med å holde av plass. Påmelding kommer snarest, her er det første mann til mølla som gjelder.

Vi håper dere er fornøyd med programmet, og har lyst til å bli med på mye gøy i Oktober.