Skip to content

Nytt styre 2018-2019

Nytt styre er på plass, og planene er lagt for og virkelig få fart på skoleåret 18/19. På de to ukene som har gått har mye spennende skjedd og vi har allerede 3 samarbeidspartnere på plass, noen gamle kjente, mens andre nye og spennende tilskudd. En presentasjon av dem kommer i nær fremtid.

Vi ser frem til et spennende år med masse planer både faglig og sosialt. Blant dem er: Mekatronikkdag, ulike bedrifts foredrag/ besøk og felles tur til Offshore Northern Sea Conference. Vi ønsker også å gi mekatronikk studenter et bredere innblikk i teknologien som finnes og utvikles på Mechatronics Innovation Lab (MIL), noe vi allerede er i god gang med etter et inspirerende foredrag av MIL. Iløpet av det kommende året vil vi forsterke kulturen rundt makerspace, som er et unikt tilbud fra universitets side til å utvikle egne produkter og løsninger.

Vi ønsker alle Mekatronikere en god helg, og lykke til i eksamensperioden.

Hilsen

Kjetil Godtfredsen (Styremedlem), Fredrik Bringager (Leder), Eilef Lundevold (Bedrift ansvarlig), Kenneth Solvang (Arrangement ansvarlig), Kathrine Holteberg (HR ansvarlig), Bence Erdelyi (Økonomi og IT ansvarlig), Tarjei Vivelid (Markedsføring ansvarlig), Mads Winther Kristiansen (Nestleder), Kennet Karlsen (Styremedlem)