Skip to content

Vellykket bedriftsbesøk hos GE Healtcare!

Først og fremst har Mekaunikum lyst til å takke GE Healtcare for muligheten i å besøke en såpass prestisjefylt selskap og se deres lokaler.

GE Healtcares lokaler består av mye produksjon og prosess, reguleringsteknikk, programmering, data og andre mekaniske systemer, mekatronikk med andre ord. Dermed er de et svært relevant firma i fremtiden for Mekatronikk studentene ved UIA, både med tanke på fremtidige arbeidsplasser og bachelor / master oppgaver.

Mekaunikum har dermed en sterk ønske om å etablere god kommunikasjon med GE Healtcare og fremme vår sammarbeid, slik at Mekatronikk studentene ved UIA kan dra faglig nytte av det. Bedriftsbesøket til GE Healtcare var det første steget i å etablere god faglig kommunikasjon med det prestysjefylte kompaniet, og etter positive tilbakemeldinger fra våre medlemmer ønsker vi å fortsette dette sammarbeidet!