Skip to content

Young Industrial Innovators søker ansatte

 

Young Industrial Innovators er et konsulentselskap drevet av studenter ved UiA. Vi bistår det industrielle næringslivet på Sørlandet med kompetanse på ny teknologi og muligheter som eksisterer. Som konsulent hos oss får du praktisk erfaring innen konsulentyrket. I tillegg oppnår du et bredere nettverk, samt muligheter for ledererfaring og en betalt deltidsstilling. Vi har godt samarbeid med EYDE-klyngen, GCE Node, MIL og konsulentselskapet KnowIt for faglig påfyll.

Vi er i dag 15 ansatte, men ser nå etter flere konsulenter med høyt ambisjonsnivå. For dette semester er vi spesielt på utskikk etter IT- og datastudenter, men også siviløkonomer/sivilingeniører oppfordres til å søke.

 

Søknadsskjema for innkallelse til jobbintervju finner du her.

Les mer på nettsiden til YI2 og på Facebook event.