Skip to content

Digitalt Bedriftsbesøk med AMV + Konkuranse

Tirsdag 27.04 holder AMV bedriftsbesøk hvor de forteller om bedriften, samt en liten omvisning av bedriften dems og her holder de en liten konkuranse!

Ønsker du å være med, klikk her:

 

AMV har gleden av å invitere til et «digitalt bedrifsbesøk» via zoom førstkommende tirsdag. Amv ønsker å presentere hvordan de jobber som bedrift, og hvordan det er å jobbe som ingeniør hos dem. Siden de for tiden ikke kan ta imot besøk fysisk, vil de vise en liten film under presentasjonen hvor de tar dere med på en liten omvisning rundt i bedriften. På slutten av presentasjonen kjører de i tillegg en konkurranse, hvor vinneren stikker av sted med en I-Pad! 

De håper at så mange som mulig benytter seg av muligheten til å bli bedre kjent med bedriften. Når Covid-19 situasjonen er over og verden vender tilbake til sin vante gang ønsker de selvfølgelig å invitere dere dit til Flekkefjord på et ordentlig besøk. Vel møtt!