Skip to content

CGI Talentprogram

August-opptaket er nå avsluttet og vi er i gang med vårt september-opptak! Ny søknadsfrist er derfor 18.september. Vi har fremdeles løpende opptak og anbefaler deg å legge inn din søknad allerede nå.

Vår visjon er å utvikle markedets beste talenter. I løpet av vårt toårige talentprogram, videreutdanner og trener vi våre nyutdannede kontinuerlig i nye teknologier, konsulent- og prosjektarbeid, samt generell forretningsvirksomhet.

Er du nyutdannet, ønsker en bratt læringskurve og utforske mulighetene i IT- og konsulentbransjen? Vi søker deg som ønsker å kick-starte din karriere hos oss høsten 2023!
Vi søker deg med bakgrunn og interesse for ett eller flere av områdene under:
  • Objektorienterte språk som: C#, Java, VB.Net, Python eller tilsvarende
  • Frontend/backend/fullstack
  • Business Intelligence, Data Warehouse, Power BI
  • Data Plattform, Master Data Management, Information Management
  • Microsoft løsninger som eks. Microsoft Dynamics 365/ERP Business Central/Applikasjonsforvaltning

Du har:
  • Master fra høyskole eller universitet med gode resultater
  • Svært god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk
  • Gode kommunikasjons- og samhandlingsegenskaper

Om vårt talentprogram:
Du blir fast ansatt som konsulent i CGI fra dag èn. I løpet av programmets to år gir vi deg forutsetninger for å utvikle deg gjennom spennende utfordringer i prosjekt hos kunder, en solid opplæringspakke og kulturbyggende aktiviteter. Talentprogrammet er omgitt av en sterk kultur, varmt fellesskap og store muligheter til å drive egne initiativ.

I løpet av to år bygger du kompetanse på ulike verktøy, metoder, teknologier, utviklingsmetodikker, prosjektledelse, samt forretningsvirksomhet. Etter endt program vil du ha anskaffet deg bred kompetanse, relevant prosjekterfaring, ett uvurderlig nettverk og mange gode karrieremuligheter i CGI.

Gode karrieremuligheter i CGI:
Vi tilbyr en rekke interne og eksterne kurs og sertifiseringer. Du vil også jobbe i kundeprosjekt for avdelingen du er ansatt i. Sammensetningen av prosjekterfaring og opplæring er unikt for CGI sitt talentprogram, og gjør at du kan benytte dine nyervervede kunnskaper i praksis etter hvert kurs. Dette er en trygg tilnærming til arbeidslivet for en nyutdannet.

Leder, fadder og mentor:
Du vil bli tett fulgt opp av din personalleder som sammen setter opp mål og aktiviteter i en personlig utviklingsplan. Videre tildeles du en erfaren mentor som støtter og coacher deg gjennom programmet. Vi har også en solid fadderordning, hvor du vil bli tildelt en fadder fra tidligere kull i talentprogrammet. Her har du en sparringspartner til enhver tid.

I hvert kundeoppdrag vil du også ha en veileder som støtter deg. Våre ordninger sikrer din individuelle og yrkesmessige utvikling, og du kan føle deg trygg i det daglige arbeidet.

Rekrutteringsprosessen:
Rekrutteringsprosessen til vårt talentprogram er lærerik og spennende. Den fokuserer på både faglige og sosiale ferdigheter, og sørger for at du blir godt kjent med oss samtidig som at vi blir godt kjent med deg. Prosessen vil bestå av en dag med gruppecaser samt personlig case- og intervju.

Lokasjon: Oslo eller Trondheim.

Opptaksprosess:
Vi behandler alle søknader fortløpende. Dette er et løpende opptak og vi oppfordrer deg til å legge inn din søknad allerede nå.

Legg inn din CV og karakterutskrift/vitnemål. Vi har lagt til noen spørsmål som du må svare på, så søknadsbrev er ikke nødvendig. Vi ser frem til å motta din søknad!

Er det noe du lurer på er du velkommen til å ta kontakt med Renate Aasen, mobil:
950 17 238.