Skip to content

Introduksjon av styret 2023-2024

Etter et lite opphold i mekatronikkstudentenes linjeforening, Mekaunikum; har vi endelig fått på plass et styre igjen. Da er det på høytid å introdusere det nye styret for 2023 til 2024, som har løst utfordringer og jobbet iherdig i hele høst for å kunne tilby dere studenter faglige- og sosiale arrangementer det kommende året.

På de få ukene inn i det nye året har mye spennende skjedd og vi har allerede fått ballen til å rulle med hele to bedriftspresentasjoner i januar (Voith Hydro og SLB Kristiansand (Schlumberger)) med mer i vente! 

Disse presentasjonene er svært populære fordi de er både faglig- og sosialt innholdsrike og er et viktig bindeledd mellom studentene og næringslivet. Ikke minst gir det mulighet til å bygge et nettverk utenfor studiene. Det er derfor ikke uten grunn at kapasiteten har blitt sprengt og vi har måtte stenge påmeldingen hos begge presentasjonene etter bare et par dager! 

Så følg godt med! Vi oppdaterer jevnlig viktige nyheter på alle våre sosiale medier samt denne nettsiden.

Vi ønsker alle Mekatronikere et godt, nytt semester med mye læring!

Følg oss gjerne på sosiale medier !