Skip to content

Bedriftspresentasjon!

Tirsdag 12. mars kommer NOV og holder bedriftspresentasjon på Bluebox! Arrangementet er for 3.-5. års mekatronikk og fornybar-energi studenter. Så hvis du går siste år mekatronikk eller fornybar bachelor, eller tar en siving-master og allerede har en bachelor i mekatronikk/fornybar, er du hjertelig velkommen!
For dere som snart skal søke jobb etter studiet, eller ønsker en deltidsstilling, er dette en god mulighet til å bli kjent med en av de største ingeniørbedriftene i området!
NOV ser også etter ingeniør studenter som kan jobbe hos dem i Kristiansand i sommer. Fristen for å søke er 15. mars!
Det blir servert pizza og drikkebonger til alle påmeldte deltagere!
NOV er en ledende global leverandør av teknologi, utstyr og tjenester innenfor energibransjen. Deres selskaper tilbyr ekspertise, avansert utstyr og operasjonell støtte i områdene boring og produksjon over hele verden. Som verden utvider sin energiportefølje med lavere karbonkilder, er NOV i forkant av denne energievolusjonen, med å vokse og diversifisere kompetansen innen ingeniørvirksomhet, produksjon og prosjektledelse for å tilby nye og spennende muligheter.
Håper vi sees!