Skip to content

Introduksjon av styret 2024-2025

Kjære medlemmer,

Det er med stor glede at vi kan introdusere det nyvalgte styret i Mekaunikum! Etter en strålende valgperiode er vi endelig klare til å ta fatt på et år fylt med engasjement, innovasjon og ikke minst en hel del moro. Vårt team har allerede satt standarden høyt med en vellykket bedriftspresentasjon med NOV, og vi kan knapt vente med å fortsette denne fantastiske reisen med flere spennende arrangementer og aktiviteter.

Møt styret:

Julian F. Idsø – Styreleder:

Med en enestående evne til å samle mennesker og en brennende lidenskap for mekatronikk, vil Julian lede styret vårt gjennom et dynamisk og kreativt år. Med erfaring fra tidligere prosjekter og en solid visjon for hva vi kan oppnå, er Julian klar til å sørge for at Mekaunikum blomstrer som aldri før.

Luis Jack – Nestleder:

Som nestleder vil Luis være den usynlige kraften som holder alt sammen. Med et skarpt øye for detaljer og en proaktiv tilnærming, vil Luis støtte opp om alle våre initiativer og bidra til å skape et inkluderende og produktivt miljø.

Daniel Horn Wiedemann  – Økonomiansvarlig:

Penger og budsjetter er ikke alltid det mest glamorøse, men Daniel gjør det både interessant og lettfattelig. Med et talent for økonomisk planlegging og en grundig tilnærming, vil Daniel sørge for at våre prosjekter får den støtten de trenger for å bli en suksess.

Alvar Pariggi – Bedriftsansvarlig:

Alvar vil være vårt bindeledd til næringslivet, og har ansvaret for å utvikle og vedlikeholde relasjoner med bedrifter. Med en solid forståelse av bransjen og en evne til å identifisere muligheter, vil Alvar spille en nøkkelrolle i å skape verdifulle partnerskap og samarbeidsmuligheter for Mekaunikum.

Marius Vindal Ness – Bedriftsansvarlig:

Den andre av våre bedriftsansvarlige, Marius, vil fokusere på å sikre at våre samarbeid med eksterne aktører gir gjensidig nytte og vekst. Med en proaktiv tilnærming og en sterk forretningssans, vil Marius bidra til å styrke Mekaunikums posisjon i industrien.

Anders Sjo Tavares – Sosiale Medier og IKT Ansvarlig:

Anders er den kreative hjernen bak våre sosiale medier. Med en evne til å fange essensen av hva Mekaunikum handler om og presentere det på en engasjerende måte, vil Anders sørge for at vi alltid er til stede der medlemmene våre er, og at våre oppdateringer aldri går ubemerket hen.

Sverre Jon Sleire – Arrangementsansvarlig:

Sverre Jon bringer en energisk tilnærming til alle typer arrangementer, fra faglige presentasjoner til sosiale sammenkomster. Med en kreativ sans for planlegging og en evne til å organisere uforglemmelige events, er Sverre Jon vår garanti for at hvert arrangement blir en minneverdig opplevelse.

Hekima Sarive – Markedsføringsansvarlig:

Hekima er vår ekspert på å skape synlighet og engasjement. Med en skarp forståelse for kommunikasjon og markedsføring, vil Hekima sørge for at alle våre aktiviteter når ut til medlemmene på best mulig måte, og at Mekaunikum alltid er i rampelyset.

Dlveen Bamerni – Øvrige Styremedlem:

Dlveen er den allsidige kraften som bidrar der det trengs. Enten det handler om å støtte opp om spesielle prosjekter eller ta tak i uventede utfordringer, er Dlveen klar til å sikre at styret fungerer som en veloljet maskin og at alle våre mål nås.

Vi er stolte av det teamet vi har satt sammen, og vi er fullt ut forberedt på å ta fatt på utfordringene og mulighetene som ligger foran oss. Med den samme entusiasmen som vi viste under vår første bedriftspresentasjon med NOV, ser vi frem til å bringe deg mange flere spennende arrangementer, læringsmuligheter og sosiale sammenkomster i løpet av året.

Husk å følge med på nettsiden vår og sosiale medier for å få med deg de siste nyhetene og kommende arrangementer. Vi gleder oss til å oppleve dette året sammen med deg!

Med vennlig hilsen,

Det Nye Styret i Mekanikum 🚀